Outfit eerste date! De mooiste outfit voor een eerste date.

Outfit eerste date

Geschikte outfit voor een eerste date

‘Ik heb zo een eerste date!’ ‘Help! Moet ik dit nu wel doen?’ De kans is groot dat ook jij je in de bovenstaande situatie zult herkennen. Gelukkig ben je niet de enige. En, er zijn factoren die de eerste date positief kunnen beïnvloeden. Naast dat het handig én leuk is als je beiden genoeg gespreksstof hebt, heeft ook je outfit een invloed op je afspraakje. Zo aantrekkelijk als dat bepaalde kledingstijlen kunnen zijn, zo ‘afstotelijk’ kan de outfit eveneens worden als het de ander niet aanstaat.

Om te beginnen is het belangrijk voor een eerste date je te houden aan de zogeheten dresscode: kies namelijk voor een outfit die niet ‘te’ is; alles waar ‘te’ voor staat, is immers niet goed. Wees ook niet te opdringerig met je kledingstijl: ‘Ik ben zoals ik ben, dus die vintage truien heeft hij maar leuk te vinden.’ Natuurlijk is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn, maar geef iemand wel de kans je ‘neutraal’ te leren kennen; je moet immers nog even aan elkaar wennen. Houd de outfit voor je eerste date dus een beetje ingetogen.

Outfit eerste date vrouwen

Net als dat een ‘overdosis’ aan make-up niet mooi is, zo geldt dit eveneens voor outfits voor vrouwen. Mannen houden, over het algemeen, van natuurlijk en verzorgd, dus weet als vrouw niet te overdrijven. Een te korte jurk en of een diepe decolleté? Hiermee kun je verkeerde signalen afgeven. Slonzige outfits als ruime, ‘kapotte’ broeken en grote hoodies? Ook dat is een absolute don’t en zeker niet geschikt voor een eerste date; hiermee straal je uit dat je het niet erg nodig vond om er presentabel uit te zien.

Maar, wat draag je dan wel? Een jurk met een mooie lengte en hoge hals is altijd een goede keuze; niet omdat vrouwen ‘niets’ mogen laten zien, maar wel om te voorkomen dat je ‘andere signalen’ uitstraalt. Een skinny broek met een mooi truitje of een elegant blousje met een charmante hak of sneaker eronder; het zijn prima keuzes voor een eerste date. Houd het dus bij jezelf, maar laat zien dat je moeite hebt gedaan.

Outfit vrouw eerste date 1Outfit eerste date dames 1:

Een mooie jeans met truitje is geschikt voor een eerste date. Je komt op deze manier vrij natuurlijk over. Een spannend jurkje komt eventueel later wel.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Roos op 5 december 2017

Outfit eerste date vrouw 2Outfit eerste date dames 2:

Past deze look bij jou? Kies dan voor een stoere jeans met gaten en een idem blouse of vest.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo deBijenkorf

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Outfit vrouw eerste date 3Dresscode eerste date dames 3:

Ga je voor netjes? Deze outfit is geschikt voor een diner of wanneer de setting luxe is. Een eerste indruk maak je maar één keer en met deze jurk maak je zeker een goede indruk.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Roos op 5 december 2017

Outfit eerste date vrouw 4Kleding eerste date dames 4:

Blauw is altijd een goede kleurkeuze, dit komt vertrouwd over. Kies voor leuke laarsjes waarin jij je happy voelt. Een panty is aan te raden.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’s

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Outfit eerste date mannen

‘Kleren maken de man’ is een bekend gezegde. Vrijwel iedere vrouw vindt het dan ook leuk om te zien als de outfit van mannen op een eerste date er verzorgd uitziet. Zo kan dit variëren van een jasje, overhemd en een chique broek tot een meer ‘casual’ outfit, maar die er nog altijd verfijnd uitziet, zoals een mooie trui op een chino en een leuke sneaker. T-shirts met drukke prints, broeken met gaten, hoodies en sportkleding zijn, over het algemeen, echte ‘don’ts’; hiermee laat jij, en je outfit, niet echt zien dat je moeite hebt gedaan voor de eerste date om er verzorgd uit te zien. Maar, ook extreme kledingstijlen, zoals ‘gothic’ en ‘hippie, kun je beter achterwege laten. Laat zien wie je bent, maar houdt de dresscode in je achterhoofd.

Outfit eerste date man 1Outfit eerste date heren 1:

Ons damesteam vindt dit de beste look voor een man. Stoer en toch netjes. Een wit overhemd op een mooie jeans. Schoenen kunnen mooie sneakers zijn, maar ook nette schoenen.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Roos op 5 december 2017

Outfit eerste date man 2Outfit eerste date mannen 2:

Dit overhemd in de kleur blauw past op een mooie jeans. Het komt netjes en vertrouwd over. Zorg ervoor dat je een goede riem draagt.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo deBijenkorf

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Outfit eerste date man 4Kleding eerste date mannen 3:

Ga je voor een casual look op je eerste date? Kies dan voor een stel leuke sneakers, zoals converse. Draag hier een jeans op met een t-shirt met opdruk.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’s

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Kledingtips

Heb je niet genoeg tijd om naar de stad te gaan en een mooie outfit uit te kiezen voor de eerste date? Of, bezoek je diverse winkels, maar krijg je nergens gevonden wat je graag aan wilt trekken? Dan is online bestellen echt iets voor jou. Bespaar jezelf een hoop moeite zoals het bezoeken van drukke winkelstraten of het lang en onnodig zoeken naar een parkeerplaats. Bij online winkelen heb je een geschikte, stijlvolle outfit voor de eerste date, voor zowel mannen als vrouwen, in een mum van tijd gevonden. Bekijk dus nu alle outfits online voor de leukste prijzen. En, zo ben ook jij gereed voor de eerste date.

 

Laatste update: 14 december 2017