Outfit feestelijk. De mooiste feestelijke outfits voor deze dresscode.

Outfit feestelijk

Outfit feestelijk

Het is dat ‘ene moment’ waarop je even je meest glamoureuze outfit uit de kast kunt trekken: het moment dat je wordt uitgenodigd voor een feestelijke gelegenheid. Zo mogen je ‘casual’ items even in de kast blijven en ook je zakelijke kledingstukken blijven tijdelijk verborgen. Nu mag je even wat meer uitpakken. Een mooie jurk, een stijlvolle smoking? Het moet namelijk wel wat ‘uitstraling’ hebben. Sterker nog, het moet immers feestelijk zijn. Zo is het bij dit soort gelegenheden wel belangrijk, alvorens het uitkiezen van een outfit, even te controleren of er een zekere dresscode is; je wilt immers niet ‘over’- of ‘underdressed’ op het feest verschijnen. Plus, je kledingkeuze kan wel feestelijk zijn, maar het moet eveneens passen bij de gelegenheid waar je naartoe gaat. Dus, wat zijn nu de echte do’s en don’ts op feestelijk kledinggebied?

Outfit feestelijk vrouwen

Waarschijnlijk kunnen vrouwen hier nog wel het meeste uitpakken. Een mooie, lange jurk met een feestelijk gehalte, een chique jumpsuit of een skinny broek met een stijlvolle blouse: het zijn allemaal goede opties en echte ‘do’s’ voor feestelijke gelegenheden. Een elegante pump eronder geeft vaak een klassieke uitstraling en weet de outfit helemaal af te maken. Draag je graag platte schoenen? Trek dan liever geen sneakers aan; dit oogt vaak iets te vrijblijvend en past niet goed bij een feestelijk partijtje.

Gelukkig zijn er genoeg elegante, platte schoenen waar je uit kunt kiezen. Echte don’ts op kledinggebied zijn spijkerbroeken, capuchontruien, sportkleren of t-shirts met provocerende teksten; deze zijn niet gepast en voldoen niet aan de dresscode voor feestelijke gelegenheden. Kortom, zorg voor een wat ‘glamoureuze outfit’ en maak het af met sierlijke accessoires.

Outfit feestelijk dames 1Outfit feestelijk dames 1:

Prachtige elegante jurk! Mooi gedetailleerd met veel kant op de armen. Het geheel komt feestelijk en chic over, de kleur zwart is zeer geschikt voor een feestelijke dresscode.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Roos op 5 december 2017

Outfit feestelijk vrouw 2Outfit feestelijk dames 2:

Deze jurk is geschikt voor een feestje. Kies ervoor om een bijpassende tas te dragen. Qua schoenen zijn hakken aan te raden. Je zult je op en top vrouw voelen in deze jurk.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo deBijenkorf

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Outfit feestelijk dames 3Dresscode feestelijk dames 3:

De meest verkochte kleur van jurkjes is zwart. Toch zijn andere kleuren vaak minimaal net zo mooi, wat dacht je van deze rode jurk. Prachtig afgewerkt en door de kleur heerlijk feestelijk.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Roos op 5 december 2017

Outfit feestelijk vrouw 3Dresscode feestelijk dames 4:

Deze jurk is mooi afgewerkt, de armen zijn niet bedekt. Ideaal wanneer je een mooi figuur hebt. De details maken deze jurk bijzonder.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’s

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Outfit feestelijk mannen

Afhangend van het type feest geldt voor mannen altijd de regel er op dit soort gelegenheden stijlvol en verzorgd uit te zien. Zo ga je niet in je wollige trui met spijkerbroek en sneakers, maar kies je voor een meer ‘glamoureuze’ outfit; bij een feestelijk gehalte mag je namelijk wat meer uitpakken. Een donker pak, smoking of chique kledingstijl, zoals een jasje-overhemd combinatie of een trui met een chino, zijn goede keuzes. Draag ook het liefst een elegante schoen in plaats van een sneaker; dit laatste blijft, in combinatie met een pak of smoking, een doorn in het oog. Leuk geprobeerd, maar ‘doe maar niet’. T-shirts, hoodies en sportkleren zijn ook veel te vrijblijvend en vormen dan ook echte don’ts. Kortom, pak dus lekker uit met een chique, stijlvolle outfit.

Outfit feestelijk heren 1Outfit feestelijk heren 1:

Een wit overhemd met daarop een colbert staat mannen altijd goed. Voor een extra feestelijk tintje kan je ervoor kiezen om een colbert te dragen met een ruit of streep. Qua kleur kan je kiezen uit veel variaties, zo lang de kleur maar niet te fel is.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Roos op 11 december 2017

Outfit feestelijk man 2Outfit feestelijk mannen 2:

Dit witte overhemd van Ralph Lauren kan je dragen op een pantalon of op een jeans. Een mooie riem van bijvoorbeeld Gucci maakt het geheel compleet.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo deBijenkorf

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Outfit feestelijk man 4Dresscode feestelijk mannen 3:

De smoking is geschikt voor dresscodes als de black-tie. Een smoking is een kostuum in de kleur zwart met een wit overhemd en een strik. Draag hieronder zwarte schoenen.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’s

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Feestelijke outfit voor kinderen

Ook voor kinderen is het goed te kiezen voor een gedistingeerde outfit als het gaat om kleding met een feestelijk gehalte. In plaats van felle kleuren, bonte printjes en spijkerbroeken is het beter om voor een chique kledingstijl te gaan. Zo is een mooi jurkje of een broek-truitje combinatie erg geschikt voor meisjes voor feestelijke gelegenheden en kunnen jongens stijlvol voor de dag komen met een chino en een trui of een overhemd met een jasje. Ook hier is het belangrijk de outfit ‘chic’ te houden. Even geen ‘casual’ kledingstukken; die zijn voor doordeweekse dagen en echte don’ts voor het feestelijk front.

Outfit feestelijk kinderen jongen 1Outfit feestelijk kinderen 1:

Kinderen moeten ook lekker kunnen spelen, de dresscode moet daarop een beetje zijn aangepast. Een mooie jeans of pantalon met daarop een overhemd van Ralph Lauren is voor een jongen geschikt als feestelijke kleding.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo zalando

Toegevoegd door Laila op 10 december 2017

Outfit feestelijk kinderen meisjeDresscode feestelijk kinderen 2:

Meisjes kunnen bij een feestelijke dresscode kiezen voor een jurkje. Er zijn jurkjes in alle soorten en maten verkrijgbaar. Kies voor een mooi design om je kind er extra feestelijk te laten uitzien.


Bekijk deze OUTFIT Prijs / voorraad / foto’sLogo deBijenkorf

Toegevoegd door Fleur op 3 december 2017

Dresscode feestelijk

Voor een outfit met een feestelijk gehalte hoef je niet per se naar de stad te gaan. Sterker nog, wanneer je kiest voor online shoppen, zal het je nog verbazen hoe ruim het aanbod is. Daarnaast word je veelal getrakteerd op diverse online deals én wordt je bestelling -mogelijk- ook nog eens gratis naar je verzonden. Dit bespaart je kosten op nare parkeermeters én je hoeft je niet in de drukke mensenmassa in winkelstraten te mengen. Koop dus nu jouw outfit, met een feestelijk randje, online.

 

Laatste update: 13 december 2017